Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 20 • БМ 10 • К 10
Заяв 15 • Конкурс на бюджет 1.5
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Горобейко С. Р. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
Співбесіда
done_all
2 Данилюк Н. В. 118.000 До наказу (б) 118
  • Співбесіда: 118
Співбесіда
done_all
3 Пушкарйова М. М. 155.000 До наказу (б) 155
  • Співбесіда: 155
done_all
4 Лукач В. І. 135.000 До наказу (б) 135
  • Співбесіда: 135
done_all
5 Бриштанюк І. Р. 126.000 До наказу (б) 126
  • Співбесіда: 126
done_all
6 Рудик О. В. 125.000 До наказу (б) 125
  • Співбесіда: 125
done_all
7 Шушереба І. І. 121.000 До наказу (б) 121
  • Співбесіда: 121
done_all
8 Савчук Ю. В. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
9 Головатий Л. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Попович В. А. 0.000 Зареєстровано
11 Іванюк В. В. 145.000 Відхилено (б) 145
  • Співбесіда: 145
12 Кабаль П. А. 133.000 Відхилено (б) 133
  • Співбесіда: 133
13 Кульчицька В. М. 132.000 Відхилено (б) 132
  • Співбесіда: 132
14 Чоп Я. В. 124.000 Відхилено (б) 124
  • Співбесіда: 124
15 Жарська А. М. 134.000 Деактивовано (зарах. на б) 134
  • Співбесіда: 134