Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 20 • БМ 15
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 0.53
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Павлух І. О. 200.000 До наказу (б) 200
  • Співбесіда: 200
done_all
2 Яхтома Н. В. 174.000 До наказу (б) 174
  • Співбесіда: 174
done
3 Герус І. І. 136.000 До наказу (б) 136
  • Співбесіда: 136
done_all
4 Дубей З. М. 136.000 До наказу (б) 136
  • Співбесіда: 136
done_all
5 Каспер Н. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Колобич Н. Т. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Кухар В. І. 0.000 Відхилено (к)
8 Шуляр С. М. 0.000 Відмова