Зачекайте...

181 Харчові технології

ЦКТД Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 13
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кур`янова А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Молодан О. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Желяпов О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Коваленко Т. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Присекар Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Осатаненко К. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Петров О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Коваленко А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Ізбаш В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Долгорук Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Бирка Т. М. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Харитонова А. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
13 Кучеренко В. В. 0.000 Рекомендовано (к)