Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІЗДН Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза, якість і безпека харчових продуктів
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Луферова Л. М. 168.200 Рекомендовано (к) 107 134 200
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 107
  • ТЗНК: 134
  • Фахове випробування: 200
done
2 Косяков Д. В. 167.600 Рекомендовано (к) 130 108 200
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 108
  • Фахове випробування: 200
3 Демиденко О. І. 165.600 Рекомендовано (к) 108 120 200
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • ТЗНК: 120
  • Фахове випробування: 200
4 Луферова Л. М. 173.800 Скасовано (втрата пріор.) 107 162 200
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 107
  • ТЗНК: 162
  • Фахове випробування: 200