Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 16
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сердюк В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Зеленська А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Очко Ю. Г. 0.000 До наказу (к) done
4 Хряпіна Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Клим С. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Чорномаз А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Шаренко К. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Радченко Е. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Сокол К. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Рожченко Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Слесаренко А. К. 0.000 До наказу (к) done
12 Приходько С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Дунай О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Соляник В. Ю. 0.000 Відхилено (к)
15 Боровик А. О. 0.000 Відхилено (к)
16 Бойко А. А. 0.000 Відхилено (к)