Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 2
1. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.3 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.3 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. ЄФВВ предметний тест з аграрних наук , k=1 , мін.бал 100
6. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
7. Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
7. Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
7. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
7. Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
7. Географія , k=0.3 , мін.бал 100
7. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 3.2
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2023 року
  • Подано заяв: 5
  • Конкурс на бюджет: 1
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ахієзер В. Є. 137.602 Скасовано (втрата пріор.) 143 110 128
  • Українська мова: 143
  • Математика: 110
  • Історія України: 128
  • РК: 1.07
2 Воробйова М. М. 132.204 Скасовано (втрата пріор.) 128 120
  • Українська мова: 128
  • Біологія: 120
  • РК: 1.07