Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ковальчук А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Іскандерова Н. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ващенко В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Пархоменко І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Коваль Р. Ю. 0.000 Відхилено (к)
6 Сукеник М. Р. 0.000 Відхилено (к)
7 Гаврилюк Ю. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)