Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лихоманов М. В. 164.800 Рекомендовано (к) 172 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 172
  • Фахове випробування: 160
2 Маліков Д. А. 155.800 Рекомендовано (к) 172 145
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 172
  • Фахове випробування: 145
3 Шматок Б. Р. 155.000 Рекомендовано (к) 154 156 155
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 154
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 155
4 Марченко К. Р. 146.800 Рекомендовано (к) 124 130 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 130
  • Фахове випробування: 160
5 Ледюк А. Ю. 131.200 Рекомендовано (к) 134 147 125
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 147
  • Фахове випробування: 125
done