Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м
ВМ 8 • БМmax 7
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.29
Квота 1 1
Квота 2 3
readiness_score 131.478
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
7. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
7. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 12
  • Конкурс на бюджет: 1.25
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2022 року
  • Подано заяв: 11
  • Конкурс на бюджет: 1.11
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
  • Рейтингові списки 2021 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Студзінський А. В. Пр. 1 147.586 До наказу (б) 140 148 146 143
  • Українська мова: 140
  • Математика: 148
  • Історія України: 146
  • Іноземна мова: 143
  • ГК: 1.02
done_all
2 Зайцева Ю. В. Пр. 2 171.824 Деактивовано (зарах. на б) 179 163 167
  • Українська мова: 179
  • Математика: 163
  • Іноземна мова: 167
  • ГК: 1.02
3 Кушта Д. В. К 141.867 Деактивовано (зарах. на б) 144 148 148 132
  • Українська мова: 144
  • Математика: 148
  • Історія України: 148
  • Хімія: 132