Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 5 • К 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 18
  • Конкурс на бюджет: 3.6
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендован на контракт: 10
  • Рейтингові списки 2022 року

Заяв ще немає