Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМ 4 • К 1
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дзюбенко А. М. 165.000 До наказу (б) 136 108 142 142
  • Українська мова: 136
  • Математика: 108
  • Історія України: 142
  • Біологія: 142
done_all
2 Бондар Н. В. 141.000 До наказу (б) 141
  • Співбесіда: 141
done
3 Лінська О. М. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
4 Бабич В. С. 138.000 До наказу (б) 138
  • Співбесіда: 138
done