Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВПРУТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 3 • БМmax 2 • К 1
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 145.500
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Антепа Т. В. Пр. 2 114.240 Рекомендовано (к) 132 100
  • Українська мова: 132
  • Математика: 100
  • ГК: 1.02
2 Бурма С. А. Пр. 5 153.750 Деактивовано (зарах. на б) 170 151 140 150
  • Українська мова: 170
  • Математика: 151
  • Історія України: 140
  • Біологія: 150
Квота-1
3 Ошовська В. В. Пр. 1 153.408 Відмова 157 149 144
  • Українська мова: 157
  • Математика: 149
  • Історія України: 144
  • ГК: 1.02
4 Кабанець В. П. Пр. 3 135.917 Скасовано (втрата пріор.) 144 131 127 145
  • Українська мова: 144
  • Математика: 131
  • Історія України: 127
  • Біологія: 145