Зачекайте...

181 Харчові технології

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20 • БМ 3 • К 17
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 4.33
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Артюшенко І. О. 168.000 До наказу (б) 168
  • Співбесіда: 168
  • РК: 1.04
done_all
2 Діденко С. В. 152.000 До наказу (б) 152
  • Співбесіда: 152
  • РК: 1.04
done
3 Турпітько Я. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Бакай К. В. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Костін К. К. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
6 Гмиза С. В. 170.000 Відмова 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
7 Берегова О. В. 164.000 Відмова 164
  • Співбесіда: 164
  • РК: 1.04
8 Іщенко В. М. 164.000 Відмова 164
  • Співбесіда: 164
  • РК: 1.04
9 Коляда Є. М. 164.000 Відмова 164
  • Співбесіда: 164
  • РК: 1.04
10 Швалюк А. В. 160.000 Відмова 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
11 Золотаренко Р. Р. 156.000 Відмова 156
  • Співбесіда: 156
  • РК: 1.04
12 Балка Д. В. 136.000 Відмова 136
  • Співбесіда: 136
  • РК: 1.04
13 Ламєхова О. О. 0.000 Відмова