Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМmax 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.5
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 135.500
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування (в ресторанному господарстві)
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Решанік М. Ю. Пр. 2 150.620 Рекомендовано (к) 145 143 147 164
  • Українська мова: 145
  • Математика: 143
  • Історія України: 147
  • Географія: 164
  • ГК: 1.02
2 Смаглюк Д. І. К 145.000 Рекомендовано (к) 160 136
  • Українська мова: 160
  • Математика: 136
3 Данилов Є. С. Пр. 1 125.290 Рекомендовано (к) 136 100 143 140
  • Українська мова: 136
  • Математика: 100
  • Історія України: 143
  • Біологія: 140
  • ГК: 1.02
4 Мохун К. Р. Пр. 4 124.000 Рекомендовано (к) 124 124
  • Українська мова: 124
  • Математика: 124
5 Соколов А. С. К 139.100 Деактивовано (зарах. на б) 145 136 138
  • Українська мова: 145
  • Математика: 136
  • Історія України: 138