Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сагайдак В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Аксьонов Д. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Хміль О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Погорєльцев В. О. 0.000 Зареєстровано
5 Цебрук В. В. 0.000 Зареєстровано
6 Федченко О. О. 0.000 Зареєстровано
7 Обертун В. І. 0.000 Зареєстровано