Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 24 • К 24
Заяв 24
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 22
  • Оригіналів: 22
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бондаренко К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Кравченко К. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ільчук А. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Федорова В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Дерябкіна А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Зуб І. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Сушко О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Бондарєва Н. О. 0.000 До наказу (к) done
9 Орчакова В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Руденко О. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
11 В`юннік Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Манойло О. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Полив`яна Т. М. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Теплінська М. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Рожко А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Шульга В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Ковчужна А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Тур А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Аграмакова С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
20 Кравченко М. К. 0.000 До наказу (к) done_all
21 Височин О. В. 0.000 До наказу (к) done
22 Сухий М. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
23 Дербак І. І. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Шейко Т. Р. 0.000 Відхилено (к) done