Зачекайте...

181 Харчові технології

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 50 • БМ 5 • К 45
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кирзенко К. М. 100.000 До наказу (б) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
Співбесіда
done_all
2 Шарлай Л. О. 100.000 До наказу (б) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
Співбесіда
done_all
3 Московець А. В. 103.000 До наказу (б) 103
  • Співбесіда: 103
  • РК: 1.04
done_all
4 Лісіцин Д. С. 102.000 До наказу (б) 102
  • Співбесіда: 102
  • РК: 1.04
done_all
5 Кирпичников Т. С. 100.000 До наказу (б) 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04
done_all
6 716-9114292 В. О. 130.000 Відмова 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
7 Колісник М. Є. 120.000 Відмова 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
8 Деркач Б. О. 104.000 Відмова 104
  • Співбесіда: 104
  • РК: 1.04
9 Горбунов О. В. 104.000 Відмова 104
  • Співбесіда: 104
  • РК: 1.04
10 Олійник В. Т. 100.000 Відмова 100
  • Співбесіда: 100
  • РК: 1.04