Зачекайте...

181 Харчові технології

ТХВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 7 • К 7
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Конобась В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Нестерук Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Нікіфоров О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Григорчук О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Кордонський В. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
6 Здоренко В. М. 0.000 Зареєстровано
7 Корнієнко А. Є. 0.000 Зареєстровано
8 Бархоленко А. М. 0.000 Зареєстровано
9 Ткачук О. В. 0.000 Відхилено (к)