Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 11
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Задорожняк Д. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Ковальова І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Різак К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Томюк К. І. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Шкурак А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Бурдейна К. А. 0.000 Відхилено (к)
7 Гладченко М. О. 0.000 Відхилено (к)
8 Дудка М. Р. 0.000 Відхилено (к)
9 Романенко А. В. 0.000 Відхилено (к)
10 Романюк Д. С. 0.000 Відхилено (к)
11 Стругарик Я. В. 0.000 Відхилено (к)