Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 10
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Денис Б. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Дорош Ю. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Дутка В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Надуда М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Панцир А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Том`як І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Фартушняк В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Черкез А. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Мельничук Т. А. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Шупеня В. С. 0.000 Рекомендовано (к)