Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Андрієш М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Виршигора М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Джур А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Калініченко С. В. 0.000 До наказу (к) done
5 Маковський І. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Орищак І. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Рогінська Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Теутул А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Чорний Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Жихулко С. А. 0.000 Рекомендовано (к)