Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 22
  • Зараховано: 17
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Галущак Г. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Піць А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Савків Х. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Вільховецький Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Настас К. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Гнатюк А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Листушко Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Двірничук Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Катаржів О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Арцемюк Р. І. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Мартинюк А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Ключук Н. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Тополницька Х. В. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Осташик Т. О. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Боднарь Н. С. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Вінтонік Н. М. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Бульбук С. І. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Дроздик Л. А. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Козуб Г. Ф. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Чоплак А. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
21 Мороз В. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Галузінська В. С. 0.000 Зареєстровано