Оновлення рейтингових списків відбудеться о 19:50
Зачекайте...

181 Харчові технології

ДВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Буток Є. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Власов М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Власов О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Вряшник Н. І. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Круглий В. П. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Нікітін Д. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Потишняк В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Рублівський О. А. 0.000 До наказу (к) done
9 Сириця К. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Стрельченко В. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Шеремет М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Яловий Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all