Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 2 • К 2
Заяв 5
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кравченко А. І. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Ісакієв Ю. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Шпак О. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Ляхов А. К. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Литвиненко В. О. 0.000 Допущено