Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Тимченко Б. В. 158.080 До наказу (к) 162 137
  • Українська мова: 162
  • Історія України: 137
  • РК: 1.04
done_all
2 Бердніков П. Р. 145.513 До наказу (к) 145 134 138 149
  • Українська мова: 145
  • Математика: 134
  • Історія України: 138
  • Біологія: 149
  • РК: 1.04
done_all
3 Прихідько А. В. 130.960 До наказу (к) 144 115 138 118
  • Українська мова: 144
  • Математика: 115
  • Історія України: 138
  • Іноземна мова: 118
  • РК: 1.04
done_all
4 Шабаєв Т. Д. 139.927 Рекомендовано (к) 144 131 131
  • Українська мова: 144
  • Математика: 131
  • Іноземна мова: 131
  • РК: 1.04