Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 4 • БМ 4
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.25
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Жуйко А. О. 164.000 До наказу (б) 164
  • Співбесіда: 164
  • РК: 1.07
done
2 Долженко О. В. 162.000 До наказу (б) 162
  • Співбесіда: 162
  • РК: 1.07
done
3 Єщенко Г. С. 155.000 До наказу (б) 155
  • Співбесіда: 155
  • РК: 1.07
done_all
4 Дороніна О. І. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
  • РК: 1.07
done
5 Колпаченко Д. О. 172.000 Відмова 172
  • Співбесіда: 172
  • РК: 1.07