Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 28 • К 28
Заяв 9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шиш С. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
2 Мироненко Б. М. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
3 Олійник С. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
4 Ревуцький О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
5 Мартенко Б. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
6 Пацюк А. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
7 Колісник В. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
8 Стахов Д. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
9 Олефіренко О. А. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)