Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Корольова А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Угарова А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ткаченко М. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Куниця О. В. 0.000 До наказу (к) done
5 Денісов П. С. 0.000 Відмова
6 Гунбін О. М. 0.000 Відмова
7 Ряжкова К. О. 0.000 Відмова