Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

СОіП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 18
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Макаренко Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Третьяк А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Сєвєрінов Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Білоліпецький Д. К. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Шевцова Є. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Фідієва А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Рогачова А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Домченко А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Муха У. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Неклеса А. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Брагар Ю. С. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Жила Д. А. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Коваленко І. С. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Полегенька Д. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Шмакова А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Мороз А. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Кузнєцова А. Є. 0.000 Відмова
18 Чумак А. П. 0.000 Відраховано done_all