Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 6 • К 6
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Карабуза Є. В. 182.200 Допущено 170 147 198
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 170
  • ТЗНК: 147
  • Фахове випробування: 198
2 Бородій А. В. 174.800 Допущено 146 143 195
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 146
  • ТЗНК: 143
  • Фахове випробування: 195
3 Пеліпас С. Л. 172.000 Допущено 124 151 195
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 151
  • Фахове випробування: 195
4 Кравчук Д. О. 169.600 Допущено 124 130 198
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 130
  • Фахове випробування: 198
5 Гаташвілі О. Ю. 167.200 Допущено 148 139 183
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 183
6 Ганєв Є. П. 165.000 Допущено 116 139 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 190
7 51-7029687 Н. М. 0.000 Відмова