Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 4м
ВМ 11 • БМ 1 • К 10
Заяв 18 • Конкурс на бюджет 18
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Швець О. В. 190.000 До наказу (б) 190
  • Співбесіда: 190
done_all
2 Керпатенко О. А. 168.000 До наказу (к) 168
  • Співбесіда: 168
done_all
3 Драчук В. В. 162.000 До наказу (к) 162
  • Співбесіда: 162
done_all
4 Головащенко Р. І. 160.000 До наказу (к) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
5 Нямцу Є. Г. 160.000 До наказу (к) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
6 Швед С. В. 155.000 До наказу (к) 155
  • Співбесіда: 155
done_all
7 Лященко М. В. 154.000 До наказу (к) 154
  • Співбесіда: 154
done_all
8 Лисенко М. С. 152.000 До наказу (к) 152
  • Співбесіда: 152
done_all
9 Підстрешний О. С. 150.000 До наказу (к) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
10 Віштак І. Д. 144.000 До наказу (к) 144
  • Співбесіда: 144
done_all
11 Давидюк В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Литвинюк В. В. 110.000 Зареєстровано 110
  • Співбесіда: 110
13 Коробочка Ю. А. 0.000 Зареєстровано
14 Котик Ю. С. 0.000 Зареєстровано
15 Поліщук М. М. 0.000 Зареєстровано
16 Федоренко А. В. 0.000 Зареєстровано
17 Лежепеков І. М. 0.000 Зареєстровано
18 Железняк Д. О. 0.000 Зареєстровано