Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кравець В. І. 0.000 До наказу (к) done
2 Коровайник О. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Щурко А. М. 0.000 До наказу (к) done
4 Джабраілов А. З. 0.000 Відмова
5 Гавчак А. І. 0.000 Відмова
6 Мацюра О. С. 0.000 Відмова