Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 0
Заяв 16
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 14
  • Рекомендован на контракт: 14
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вермінський А. І. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Лукашенко Ю. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Павлюк Н. П. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Копитко А. П. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Андраш М. Р. 0.000 Рекомендовано (к) done
6 Андрущишин Р. І. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Терещенко В. Е. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Лебедєв І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
9 Коваль Ю. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
10 Брозь Т. П. 0.000 Рекомендовано (к) done
11 Мельник А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Теліпський Ю. А. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Васюта М. М. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Ковпак Д. Б. 0.000 Рекомендовано (к) done
15 Сторожук В. В. 0.000 Допущено
16 Добросинець З. З. 0.000 Зареєстровано