Зачекайте...

181 Харчові технології

ФЕБХІПТ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 4 • К 1
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.75
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чехоцька К. В. Пр. 1 137.807 До наказу (б) 125 123 132 128
  • Українська мова: 125
  • Математика: 123
  • Історія України: 132
  • Хімія: 128
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-1 done_all
2 Скрипунов Д. С. Пр. 2 145.811 До наказу (б) 135 131 138
  • Українська мова: 135
  • Математика: 131
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Процепов А. А. Пр. 2 151.977 Рекомендовано (к) 136 137 143 146
  • Українська мова: 136
  • Математика: 137
  • Історія України: 143
  • Біологія: 146
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07