Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.2
Квота 1 1
Квота 2 2
readiness_score 137.500
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Кінологія, Кінноспортивна індустрія та іпологія
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.3 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.3 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. ЄФВВ предметний тест з аграрних наук , k=1 , мін.бал 100
6. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
7. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вось О. Г. Пр. 1 153.552 До наказу (б) 142 100 132 145 10
  • Українська мова: 142
  • Математика: 100
  • Історія України: 132
  • Географія: 145
  • Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти: 10
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-1 done_all
2 Мудрак О. А. Пр. 4 146.091 Відмова 134 131 143 138
  • Українська мова: 134
  • Математика: 131
  • Історія України: 143
  • Біологія: 138
  • РК: 1.07
3 Чава В. В. Пр. 2 136.627 Відмова 134 115 132 118
  • Українська мова: 134
  • Математика: 115
  • Історія України: 132
  • Іноземна мова: 118
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07