Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 14 • К 14
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Кінологія, Кінноспортивна індустрія та іпологія
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.3 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.3 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. ЄФВВ предметний тест з аграрних наук , k=1 , мін.бал 100
6. Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
7. Іноземна мова , k=0.35 , мін.бал 100
7. Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
7. Математика , k=0.3 , мін.бал 100
7. Біологія , k=0.5 , мін.бал 100
7. Географія , k=0.3 , мін.бал 100
7. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 6459-9299454 М. С. 162.069 Рекомендовано (к) 128 140 180 160
  • Українська мова: 128
  • Математика: 140
  • Історія України: 180
  • Біологія: 160
  • РК: 1.07
Квота-2
2 Козачок А. О. 139.885 Відмова 131 108 141 138
  • Українська мова: 131
  • Математика: 108
  • Історія України: 141
  • Біологія: 138
  • РК: 1.07