Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВСП"ФК Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 15
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шарлай О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Каплін О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Пистін К. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Бандура Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Дігтярь А. П. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Губченко О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Шпак М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Бараненко С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Капустян В. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Рижков Ю. І. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Василенко С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Артимовець А. І. 0.000 До наказу (к) done
13 Мойсеєнко І. С. 0.000 Допущено
14 Москаленко Я. В. 0.000 Допущено
15 Агеєв Д. А. 0.000 Допущено