Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 60 • К 60
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Семенюк О. О. 0.000 Зареєстровано
2 Тирловий А. В. 0.000 Зареєстровано
3 Повстин Ю. І. 0.000 Зареєстровано
4 Скрипка О. М. 0.000 Зареєстровано
5 Панасенко А. Г. 0.000 Зареєстровано
6 Ковцюр В. П. 0.000 Зареєстровано
7 Тирловий А. В. 0.000 Скасовано НЗ