Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

АФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • БМ 2
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Желук А. Є. Пр. 1 148.600 Рекомендовано (б) 124 139 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 160
done
2 Стасьо В. Ю. Пр. 1 144.400 Рекомендовано (б) 124 130 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 130
  • Фахове випробування: 156
done