Зачекайте...

181 Харчові технології

ВТХБО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бурнаєв А. Г. 0.000 До наказу (к) done
2 Кожевніков О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Агафоненко Ю. Г. 0.000 До наказу (к) done
4 Мальцев О. А. 0.000 До наказу (к) done
5 Середа І. В. 0.000 До наказу (к) done