Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 5 • БМmax 2 • К 3
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 1
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
7. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
7. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
7. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
7. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Косінський Д. О. Пр. 4 146.231 Рекомендовано (к) 151 158 131 132
  • Українська мова: 151
  • Математика: 158
  • Історія України: 131
  • Іноземна мова: 132
Квота-1
2 Скора З. О. Пр. 5 148.583 Деактивовано (зарах. на б) 150 149 144 150
  • Українська мова: 150
  • Математика: 149
  • Історія України: 144
  • Географія: 150