Зачекайте...

181 Харчові технології

КТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 5
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гулий М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Дорофеєв Р. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ігнатенко В. О. 0.000 До наказу (к) done
4 Кученков А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Мостовий М. М. 0.000 До наказу (к) done
6 Пікало С. Л. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Сафаров Р. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Степаненко Ю. О. 0.000 До наказу (к) done
9 Кошкалда А. Ю. 0.000 Рекомендовано (к)
10 Лук`яненко В. С. 0.000 Відмова