204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Зараховано: 5
- Оригіналів: 5
- Рекомендовано всього: 5
- Рекомендован на контракт: 5
- Подано заяв: 5
- Зараховано: 3
- Оригіналів: 3
- Рейтингові списки 2023 року
- Подано заяв: 17
- Конкурс на бюджет: 1.4
- Зараховано: 7
- Оригіналів: 7
- Рекомендовано всього: 1
- Рекомендован на контракт: 1
- Рейтингові списки 2022 року
- Подано заяв: 16
- Конкурс на бюджет: 1.07
- Зараховано: 8
- Оригіналів: 8
- Рейтингові списки 2021 року
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Лещенко Л. М. Пр. 1 | 1 | 143.774 | До наказу (б) |
142 115 140 140
|
— | done_all |
2 | 2 Малофеєв О. А. Пр. 2 | 2 | 140.804 | До наказу (к) |
136 108 141 140
|
— | done_all |
3 | 3 Сипко О. В. Пр. 1 | 1 | 139.884 | До наказу (к) |
131 131 127 136
|
— | done_all |
4 | 4 Онопрієнко О. С. Пр. 1 | 1 | 138.394 | До наказу (к) |
142 108 134 134
|
— | done_all |
5 | 5 Симоненко А. О. К | К | 122.960 | До наказу (к) |
100 100 141 138
|
— | done_all |
6 | 6 Матюшенко О. М. К | К | 152.464 | Рекомендовано (к) |
155 133 150 146
|
— | — |
7 | 7 Омельченко М. О. Пр. 1 | 1 | 142.642 | Рекомендовано (к) |
144 115 132 140
|
— | — |
8 | 8 Ковальчук О. М. Пр. 4 | 4 | 139.429 | Рекомендовано (к) |
146 115 134 136
|
— | — |
9 | 9 Рой О. О. Пр. 2 | 2 | 138.328 | Рекомендовано (к) |
119 136 140
|
— | — |
10 | 10 Стрижак Б. В. Пр. 2 | 2 | 132.176 | Рекомендовано (к) |
136 107 127
|
— | — |
11 | 11 Носик Є. А. Пр. 5 | 5 | 144.837 | Допущено |
148 108 141 150
|
— | — |
12 | 12 Матюшенко О. М. К | К | 152.560 | Скасовано (втрата пріор.) |
155 133 150 146
|
— | — |
13 | 13 Чередник Р. В. Пр. 2 | 2 | 152.102 | Деактивовано (зарах. на б) |
148 123 151 150
|
— | — |
14 | 14 Кладковий В. В. Пр. 2 | 2 | 143.126 | Деактивовано (зарах. на б) |
131 131 141 138
|
— | — |
15 | 15 Онопрієнко О. С. К | К | 135.680 | Скасовано (втрата пріор.) |
142 108 134 134
|
— | — |
16 | 16 Симоненко А. О. Пр. 1 | 1 | 125.419 | Скасовано (втрата пріор.) |
100 100 141 138
|
— | — |