Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 4 • К 4
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м’яса
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Терехова А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Дуков Ю. А. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Туровський Ю. М. 0.000 Зареєстровано
4 Семенідо Ю. С. 0.000 Відмова