Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 8 • БМ 5 • К 3
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 2.4
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Патер Я. А. 163.000 До наказу (б) 163
  • Співбесіда: 163
  • РК: 1.07
done_all
2 Крижановська К. С. 161.000 До наказу (б) 161
  • Співбесіда: 161
  • РК: 1.07
done_all
3 Повержук С. В. 151.000 До наказу (б) 151
  • Співбесіда: 151
  • РК: 1.07
done_all
4 Каплан М. В. 146.000 До наказу (б) 146
  • Співбесіда: 146
  • РК: 1.07
done_all
5 Кочержинська Д. І. 143.000 До наказу (б) 143
  • Співбесіда: 143
  • РК: 1.07
done_all
6 Гончар М. Р. 173.000 Відмова 173
  • Співбесіда: 173
  • РК: 1.07
7 Антонюк Д. О. 162.000 Відмова 162
  • Співбесіда: 162
  • РК: 1.07
8 Воліцька С. В. 139.000 Відмова 139
  • Співбесіда: 139
  • РК: 1.07
9 Бичков А. М. 139.000 Відмова 139
  • Співбесіда: 139
  • РК: 1.07
10 Йовик М. С. 123.000 Відмова 123
  • Співбесіда: 123
  • РК: 1.07
11 Павленко О. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
12 Гонта К. О. 0.000 Відмова