Зачекайте...

181 Харчові технології

ВТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 21 • БМ 21
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 0.57
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м`яса
  • Зараховано: 7
  • Оригіналів: 7
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Щербина М. О. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.07
done
2 Гурін І. М. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.07
done
3 Коваленко А. О. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.07
done_all
4 Крамінський А. В. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
done
5 Красницький В. Г. 112.000 До наказу (б) 112
  • Співбесіда: 112
  • РК: 1.07
done
6 Мандрика Ю. В. 110.000 До наказу (б) 110
  • Співбесіда: 110
  • РК: 1.07
done
7 Балабуха А. М. 105.000 До наказу (б) 105
  • Співбесіда: 105
  • РК: 1.07
done
8 Смаілов П. Я. 0.000 Відмова
9 Тисяча Ю. Ю. 0.000 Відмова
10 Солдатенко Д. Е. 0.000 Відмова
11 Павлиш В. Е. 0.000 Відмова
12 Гринчишина В. О. 0.000 Відмова