Зачекайте...

181 Харчові технології

ВТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 1 • К 1
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м`яса
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гойда О. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Лозицький О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Кандиба А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Конкіна К. П. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Ковтун І. В. 0.000 Допущено
6 Косинцов В. В. 0.000 Допущено
7 Іванченко В. В. 0.000 Допущено
8 Кагаловський О. Л. 0.000 Допущено
9 Кадігроб М. В. 0.000 Відмова
10 Григоров Д. В. 0.000 Відмова
11 Сіренко В. Г. 0.000 Відмова
12 Кушніренко А. В. 0.000 Відмова
13 Житній А. М. 0.000 Відмова
14 Михайленко М. Ю. 0.000 Відмова
15 Самарін О. Ю. 0.000 Відмова