Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 39 • К 39
Заяв 20
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 20
  • Рекомендован на контракт: 20
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Волятицький М. Ю. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
2 Мандибура А. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Макогончук О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Дем`янюк В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
5 Борбелюк Р. М. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
6 Шапельська А. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
7 Ткачук О. Р. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
8 Бондар В. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
9 Кончаков С. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
10 Іжаківський В. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
11 Формуз С. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
12 Іващенко П. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
13 Лисий І. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
14 Овчінніков М. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
15 Баланюк В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
16 Грохотов А. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
17 Брисюк О. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
18 Мороз О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
19 Крижанівський М. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
20 Тищенко К. М. 0.000 Рекомендовано (к) done_all