Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 15 • БМ 15
Заяв 16 • Конкурс на бюджет 1.07
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Самойлов С. О. 166.000 До наказу (б) 166
  • Співбесіда: 166
  • РК: 1.04
done_all
2 Камеристий А. Г. 163.000 До наказу (б) 163
  • Співбесіда: 163
  • РК: 1.04
done_all
3 Жадобін М. В. 162.000 До наказу (б) 162
  • Співбесіда: 162
  • РК: 1.04
done_all
4 Степанова Є. О. 152.000 До наказу (б) 152
  • Співбесіда: 152
  • РК: 1.04
done_all
5 Єфимов А. О. 141.000 До наказу (б) 141
  • Співбесіда: 141
  • РК: 1.04
done_all
6 Рябова Ю. О. 137.000 До наказу (б) 137
  • Співбесіда: 137
  • РК: 1.04
done_all
7 Сопов В. С. 132.000 До наказу (б) 132
  • Співбесіда: 132
  • РК: 1.04
done_all
8 Чернега А. П. 129.000 До наказу (б) 129
  • Співбесіда: 129
  • РК: 1.04
done_all
9 Корольов І. С. 126.000 До наказу (б) 126
  • Співбесіда: 126
  • РК: 1.04
done_all
10 Поспєлова К. Ю. 125.000 До наказу (б) 125
  • Співбесіда: 125
  • РК: 1.04
done_all
11 Солоха Л. Є. 118.000 До наказу (б) 118
  • Співбесіда: 118
  • РК: 1.04
done_all
12 Стегній А. О. 116.000 До наказу (б) 116
  • Співбесіда: 116
  • РК: 1.04
done_all
13 Русяк А. Р. 161.000 Відмова 161
  • Співбесіда: 161
  • РК: 1.04
14 Сущенко С. Я. 151.000 Відмова 151
  • Співбесіда: 151
  • РК: 1.04
15 Фартух О. С. 130.000 Деактивовано (зарах. на б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
16 589-9090477 М. О. 0.000 Відмова