Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 23 • БМ 16 • К 7
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.25
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Скрицька Ю. А. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
done_all
2 Панченко С. С. 143.000 До наказу (б) 143
  • Співбесіда: 143
done_all
3 Толочкіна Л. Ф. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done
4 Рубан Т. О. 0.000 Зареєстровано